Cu acest număr se încheie seria apariţiilor revistei Farmacist.ro pe anul în curs.

Privind înapoi, aşa cum se cuvine la ora bilanţului, remarc faptul că politica editorială a revistei a urmat traiectoria consacrată, articolele publicate abordând subiecte de actualitate şi interes din practica farmaceutică, farmacologie, toxicologie, management farmaceutic, consilierea pacientului, calitatea medicamentului, dermo-cosmetologie, fitoterapie, gemoterapie, homeopatie, istoria farmaciei.

Într-o îmbinare profesională benefică pentru informarea cititorilor revistei, în paginile acesteia au fost prezentate şi teme medicale diverse, centrate pe vaccinuri şi vaccinare, antibiotice, managementul osteoporozei, infecţia pneumococică şi rezistenţa la antibiotice, medicamente cu autorizaţie validă de punere pe piaţă şi altele. Tuturor autorilor, alese mulţumiri!

Pentru anul viitor ne propunem dezvoltarea colaborării cu farmacişti de comunitate şi de spital, cu medici specialişti, cu membri ai comunităţii universitare, precum şi cu personalităţi din autoritatea de reglementare, administraţie şi organisme profesionale de profil, colaborare care să contureze o imagine integrată a activităţii şi preocupărilor din domeniul farmaceutic. 

Până când aceste intenţii vor deveni realităţi, nu-mi rămâne decât să sper că veţi răspunde invitaţiei noastre.

Şi pentru că un nou an se apropie cu paşi repezi, vă rog să-mi permiteţi să vă urez ca anul 2016 să fie îmbelşugat şi plin de satisfacţii şi să adaug tradiţionalul „La mulţi ani!“