Care a fost traseul tău profesional în piaţa farmaceutică și de cât timp lucrezi pentru Angelini?

După o experienţă de neuitat în piaţa de ciocolată, printr-o întâmplare, am descoperit piaţa farmaceutică, în anul 2000, la A&D Pharma. A fost diferit și mi-a plăcut. La Angelini mi-am dorit să vin, iar anul acesta se împlinesc 10 ani de când sunt responsabilă de Tantum Verde, Tantum Rosa și, mai nou, Fluimucil.

Ai un ritual de dimineaţă până ajungi la birou? Descrie-ne o zi obișnuită de muncă.

Dimineţile încep simplu. Zilele însă seamănă una cu alta doar din perspectiva ritmului alert al fiecăreia în parte. Ritmul este impus de dinamica pieţelor în care lucrez și de nevoia de a reinventa comunicarea cu piaţa. 

Care este sau a fost proiectul cel mai drag ţie dezvoltat în cadrul companiei pentru care lucrezi?

Mi-ar fi greu să aleg un singur proiect drag.
Tantum Verde a devenit brandul puternic și recunoscut de astăzi și datorită proiectelor neconvenţionale, îndrăzneţe și creative pe care le-am iniţiat. Cele mai dragi sunt cele în care am muncit alături de întreaga echipă și avem amintiri împreună.

Povestește-ne puţin despre Tantum Verde și despre ce reprezintă acesta pentru tine.

Este important să spun că Tantum Verde reprezintă munca unei întregi echipe. O echipă entuziastă, devotată, motivată și neobosită. La Angelini suntem o echipă mare, o echipă de profesioniști, o echipă pe care o respect și o admir. La noi pacienţii sunt pe primul loc, iar medicii și farmaciștii sunt parteneri de încredere. Prin efortul nostru comun, Tantum Verde este lider de piaţă.

Cât de importantă este pentru tine relaţia cu medicii și în ce constă ea?

Medicii sunt cei care decid dacă un tratament este eficient și are profilul de siguranţă necesar pacienţilor lor. Relaţia cu medicii este importantă, iar noi găsim calea să ne armonizăm cu nevoile lor.

Există un echilibru între viaţa profesională și viaţa personală a unui product manager? Care este secretul?

Când te regăsești în ceea ce faci, echilibrul vine de la sine. Eu mă bucur cât de des pot de natură și de familie.

Care este ultima carte sau articol online citit care te-a impresionat și de ce?

Un articol citit recent aducea în discuţie timpul și percepţia valorii lui. De fapt, secretul stă în atenţie, disciplină și prioritizare. Așa descoperim că avem timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare dintre noi.

Ai un motto după care îţi ghidezi viaţa? Sau un citat preferat?

Sunt multe surse de inspiraţie astăzi, însă nu am un citat preferat. Iau viaţa așa cum e și încerc să mă bucur de lucrurile simple.