„A good teacher can inspire hope,

ignite the imagination, and instill a love of learning.”

Brad Henry

 

Dragi colegi,

 

Mă bucur să ne reîntâlnim cu ocazia Conferinţei Naţionale ORL, găzduită anul acesta de Clinica ORL din Craiova. Experienţa şi rezultatele colectivului condus de doamna profesor dr. Elena Ioniţă sunt un argument pentru a participa la această manifestare. Vom avea din nou de învăţat din lucrările prezentate, căci fiecare dintre noi, cu siguranţă, s-a întâlnit cu cazuri dificile, complexe, rarităţi sau, dimpotrivă, afecţiuni frecvente, care ne-au ajutat să ne perfecţionăm practica clinică, protocoalele şi metodele necesare unui tratament de înaltă calitate.

Numărul mare de rezumate pe care le veţi regăsi în numărul prezent al revistei ORL.ro, diversitatea lor, precum şi numărul mare de autori sunt, toate la un loc, argumente pentru un program ştiinţific valoros.

Cursurile instrucţionale, teoretice şi practice, cu siguranţă vor capta atenţia participanţilor, care vor avea ocazia să înveţe şi să practice la faţa locului noţiunile noi sau deja cunoscute. În acest sens, cursul instrucţional adresat hipoacuziei de transmisie va fi însoţit de o sesiune practică de montare a protezelor în conducere osoasă.

Să ne lăsăm aşadar captivaţi de prezentările, cu siguranţă interesante, care vor ţine trează atenţia auditoriului şi ne vor îndemna la perfecţionarea practicii noastre medicale zilnice. Lectorii aşteaptă întrebările noastre, pentru a împărtăşi în detaliu cunoştinţele proprii, discuţiile fiind motivul pentru care uneori 1+1 = 3.