Asociaţia Societatea Naţională de Medicina Familiei / Medicină generală, în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicină Generală din România - Filiala Dolj şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova, va organiza, la Craiova, în perioada 20-23 octombrie, a X-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină de Familie.


Agenda congresului, care se va desfăşura în sistem hibrid, este diversă, evenimentul reunind medici de familie din ţară, dar şi medici de alte specialităţi, informează organizatorii, citaţi de Agerpres.

„Lectorii, constituiţi în grupurile de lucru patronate de Societatea Naţională de Medicina Familiei, vor oferi abordări aplicate pe teme legate de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistică, strategii de dezvoltare organizaţională etc. Dorim ca medicii de familie, care sunt interfaţa dintre sistemul de sănătate şi pacient, să fie permanent conectaţi la ultimele noutăţi din domeniul medical şi să aibă la îndemână instrumente de informare şi formare profesională de cea mai înaltă calitate, dar şi despre utilizarea lor în practica de zi cu zi”, au transmis organizatorii.

 

 

Medic