Luna martie vine cu un nou proiect digital, marca Asociaţia Medicilor Independenţi, Societatea Antreprenorială Studenţească UMFCD, în parteneriat cu MedicHub şi Viaţa Medicală: „Antreprenori în Medicină”. Este vorba de o serie de podcast-uri dedicate studenţilor şi tinerilor medici. Începând din 18 martie, în fiecare joi, vă invităm să urmăriţi pe www.medichub.ro răpunsurile, sfaturile şi confesiunile celor care au pus bazele antreprenoriatului în domeniul medical din România.


Îţi doreşti propria afacere în domeniul medical şi ai nevoie de sfaturi, idei, îndrumări în acest sens? „Antreprenori în Medicină” este exact ceea ce-ţi trebuie, pentru că este locul în care antreprenori de succes din domeniul sănătăţii vin cu răspunsuri pertinente, construite pe parcursul carierei lor, la întrebări pe care orice începător în business-ul medical şi le pune.

Din 18 martie, în fiecare joi, pe www.medichub.ro, invitaţii podcastului „Antreprenori în Medicină” vor fi în faţa ta.

Primul invitat al proiectului iniţiat de Asociaţia Medicilor Independenţi (AMI), Societatea Antreprenorială Studenţească (SAS) UMFCD, în parteneriat cu MedicHub şi Viaţa Medicală, este dr. Wargha Enayati.

antreprenori_medicina_podcast_wargha_enayati_stefan_mateoiu

Joi, 18 martie, dr. Wargha Enayati, fondator al Reţelei Private Regina Maria şi al Enayati Medical City, primul oraş medical din România, va răspunde la întrebări despre viaţă, multiculturalism, sistemul medical privat, dar şi cel de stat, interdependenţa dintre ştiinţă şi credinţă, ascensiunea antreprenorială.

Cine este dr. Wargha Enayati? Ce elemente au contribuit la formarea antreprenorului Wargha Enayati? Care a fost primul contact cu sistemul medical public şi ce urmări a avut? Va exista în viitor o colaborare între sistemul medical privat şi cel de stat?

Puteţi urmări primul episod al podcast-ului „Antreprenori în Medicină” aici.

 

Medic