Cadrele medicale care îşi caută claritatea şi echilibrul în perioada de criză pe care o traversăm pot beneficia de o lună de coaching pro-bono, oferită de Federaţia Internaţională de Coaching România, în cadrul iniţiativei „We Care About You”.

„În sistemul sanitar, avem zeci de mii de cadre medicale în linia întâi, care, în aceste zile, trebuie să dea dovadă de echilibru, claritate, inteligenţă emoţională, în condiţii de stres sau epuizare greu de imaginat. Aceia dintre ei, cu poziţii manageriale, îşi văd testate la maximum abilităţile de leadership şi agilitatea în situaţii de criză. Acum, mai mult decât în timpuri normale, e un moment în care coachingul, un proces creativ de stimulare a gândirii si maximizare a potenţialului personal şi profesional, poate face diferenţa. Pană pe 22 mai, eşti binevenit să încerci să-ţi găseşti răspunsurile alături de experţii Federaţiei Internaţionale de Coaching (ICF) România”, a declarat preşedintele ICF România, Anda Şuta.

15 experţi în gestionarea situaţiilor de criză, lideri în coaching la nivel mondial, şcoli de coaching de prestigiu la nivel naţional şi internaţional şi alţi peste 70 dintre cei mai buni experţi în coaching din România colaborează sub egida ONG-ului ICF, oferind suport prin peste 700 de sesiuni online individuale de coaching profesionist şi 15 webinarii, toate gratuite.

„We Care About You” este un program susţinut în întregime online, iar înscrierile la sesiunile de coaching se fac aici.

Participanţii pot beneficia de maximum 2 şedinţe de coaching cu unul dintre experţii selectaţi şi de 15 webinarii de o înaltă calitate profesională.