Cei 5 câștigători care vor participa gratuit la forumul Pediatru.ro sunt:


1. Cristina Trusca
2. Cristina Lazuran
3. Raluca Bivolaru
4. Claudia Baran
5. Mihaela Bucur


Veți fi contactați pe adresa de email folosită la crearea contului MedicHub pentru a afla cum puteți intra în posesia premiului. Fiecare câștigător trebuie să facă dovada faptului că activează în domeniul medical în maximum 24 de ore de la primirea emailului. Forumul Pediatru.ro se desfășoară între 9 și 10 noiembrie la Hotel Ramada Parc, București.

Când ești medic, timpul este cel mai important. Dar, la fel de important este să ai acces rapid la ultimele noutăți medicale pentru a putea veni cu cele mai bune soluții pentru pacienții tăi.

În luna noiembrie, am pregătit un concurs dedicat specialiștilor din domeniul pediatriei. Ca premiu, oferim acces gratuit la cel mai important eveniment al toamnei – Forumul Pediatru.ro.

 

Cum te înscrii în concurs:

Intri aici și îți creezi cont pe platforma noastră, în perioada 1 noiembrie (ora 10:00) - 6 noiembrie (ora 23:59). Astfel, intri automat în tragerea la sorți.

Toate conturile create în perioada de concurs vor participa la tragerea la sorți făcută cu ajutorul site-ului random.org, iar câștigătorii vor fi anunțați marți, 7 noiembrie, la ora 18:00.

Regulament complet aici

Premii:

5 premii constând în acces gratuit la Forumul Pediatru.ro din perioada 9 – 10 noiembrie, organizat la Hotel Ramada Parc, București. Află mai multe despre forum de aici: https://goo.gl/pdHe1C

 

De ce să îți creezi cont MedicHub:

Contul MedicHub oferă acces rapid de pe desktop, dar și din aplicația dedicată de mobil, la reviste și cursuri medicale creditate cu puncte EMC/EFC, descoperiri medicale, evenimente și conferințe de ultimă oră și calculator dedicat pentru punctele EMC/EFC acumulate în platformă.