Al treilea episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, proiect iniţiat de Asociaţia Medicilor Independenţi, Societatea Antreprenorială Studenţească, în parteneriat cu MedicHub şi Viaţa Medicală, îl aduce alături de noi pe dr. Cătălin Copăescu, chirurg de excelenţă în chirurgia metabolică şi bariatrică, fondator şi director al Ponderas Academic Hospital.


Antreprenoriatul înseamnă curaj şi asumare. De aceea, podcastul de astăzi aduce subiecte precum destinul medical al pacientului, colaborare, motivaţie şi succesul în coordonarea unei echipe de medici: „A fi într-o poziţie de coordonare nu este un drept, este o sarcină”, spune dr. Cătălin Copăescu.

Ponderas Academic Hospital este o unitate triplu acreditată internaţional drept Centru de Excelenţă. În spatele acestei titulaturi, se află o echipă medicală de excepţie, formată din medici ultraspecializaţi, aparatură modernă şi tehnici inovatoare, fiind un spital de chirurgie laparoscopică de avangardă.

Aici, grija şi atenţia nu se opresc în momentul externării, deoarece spitalul dispune de o echipă la care pacienţii pot apela oricând pentru consiliere şi monitorizare.

catalin_copaescu_ponderas_podcast_stefan_mateoiu

„În orice echipa medicală, superiorul trebuie să fie prieten, colaborator, partener de emoţie şi vocaţie. Indiferent de nivelul profesional, există o implicare din partea tuturor membrilor echipei”, explică dr. Copăescu.

Lărgeşte-ţi orizonturile şi află povestea din spatele unui succes răsunător, urmărind podcastul aici!


Ginecologia (1)