Ediţia 2020 a Forumului Ginecologia.ro se va desfăşura în mediul online. Astfel, MedicHub vă învită, în 3 şi 4 iulie, să participaţi la acest eveniment acreditat de Colegiul Medicilor din România cu 12 puncte EMC.


Forumul Ginecologia.ro ONLINE, găzduit de platforma MedicHub, va avea ca temă „Hot topics in Obstetrics and Gynecology” şi se va desfăşura sub egida Societăţii de Obstetrică şi Ginecologie din România, în parteneriat cu Departamentul de Obstetrică-Ginecologie şi Neonatologie din cadrul Universitaţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti şi Societatea Română de Medicină Fetală şi Neonatală.

Conducerea Comitetului ştiinţific al evenimentului este asigurată de prof. dr. Elvira Brătilă şi prof. dr. Radu Vlădăreanu, fondatorul Forumului Ginecologia.


Temele abordate vor fi:

  • Oncologie ginecologică – Prevenţie, screening, tratament
  • Infertilitatea cuplului – Provocări şi soluţii în reproducerea umană asistată
  • Medicină materno-fetală – Screening prenatal. Identificarea precoce a patologiilor asociate sarcinii
  • Malpraxisul în obstetrică şi ginecologie


Taxa de participare la Forum Ginecologia.ro ONLINE începe de la 250 de lei şi include:

  • un abonament format digital pentru un an la revista Ginecologia.ro şi adeverinţa care atestă acordarea creditelelor EMC aferente abonamentului**

**Adeverinţa aferentă abonamentului la revista Ginecologia.ro se va obţine exclusiv în urma activării contului personal în platforma MedicHub şi a abonamentului digital la revista Ginecologia.ro.

Mai multe detalii despre speakers, taxe şi eveniment puteţi găsi aici.

De asemenea, informaţii despre Forum Ginecologia.ro ONLINE puteţi obţine la:

  • Telefon: 0758012326
  • E-mail: evenimente@medichub.ro

EVENIMENT ACREDITAT CU 12 PUNCTE EMC.