Cele două policlinci sociale şi cele două afterschool-uri deţinute de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria au fost beneficiarele celei mai frumoase şi elegante strângeri de fonduri printr-o gală caritabilă.

Vineri, 18 octombrie 2019, la Hotel InterContinental, cei 4.400 de pacienţi sociali şi cei 200 de copii, alături de medicii, asistentele, învăţătoarele şi echipa Fundaţiei au fost în centrul atenţiei în cadrul unui eveniment de excepţie care s-a concretizat prin strângerea a 184 000 euro, bani care vor fi folosiţi pentru a continua acordarea sprijinului medical gratuit miilor de pacienţi fără venituri şi asigurări medicale şi susţinerea educaţiei copiilor din familii defavorizate.

250 de invitaţi, CEO şi şefi de companii, personalităţi - printre care Consilierul Prezidenţial, Diana Loreta Paun, Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, Ambasadorul Austriei, E.S. Isabel Rauscher, a familiei Esca-Eram, a medicilor de renume, a echipei Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, cu toţii şi-au aşezat pe frunte „Coroana nevăzută a bunătăţii” sprijnind astfel o cauză înaltă, dar având parte şi de o seară plină de culoare, emoţie şi eleganţă. Coroanele colorate au fost lucrate manual de copiii din fundaţie împreună cu voluntari ai companiilor care au susţinut acest eveniment.


Dr. Wargha Enayati, preşedintele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria: „Mulţumim din suflet tuturor celor care, prin donaţii, prin participarea la licitaţii sau prin sponsorizări, au rămas alături de noi şi au înţeles că bunătatea poate fi împărţită cu iubire de semeni. Momentul „încoronării” invitaţilor (vezi foto) a fost extrem de emoţionant şi cred că în fiecare an Gala din Inimă pentru Viitor reuşeşte să rupă barierele sociale şi să ridice vibraţia tuturor. Evenimentul a fost o recunoaştere şi o celebrare a nobleţei voastre interioare”.

Policlinicile şi centrele educaţionale ale Fundaţiei au o misiune specială – unesc sub acelaşi acoperiş dramele pacienţilor şi problemele copiilor cu dedicarea medicilor, a voluntarilor şi învăţătorilor, prin urmare o menţiune specială a fost făcută echipei condusă de Cristiana Mateoiu - director executiv, oameni care oferă cu bunătate şi deschidere câte o părticică din sufletul lor fiecărui pacient sau copil care calcă pragul Fundaţiei: dr. Vlad Romanescu, Mirela Gheorghe, Monica Tănase, Mitra Enayati, Irina Ciubotaru, Cristina Nedelcu, Cristina Paşcanu, Violeta Bell, Iris Ursea şi Nadin Daniel, alături de 42 medici, dintre care 15 sunt voluntari, şi a zecilor de învăţători şi voluntari din centrele educaţionale.

Seara a beneficiat de un moment artistic susţinut de Loredana, de o cină gourmet şi de o licitaţie spectaculoasă. MC-ul evenimentului a fost Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner al companiei PIATRAONLINE.

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria este o iniţiativă a soţilor Mitra şi Wargha Enayati, un ONG care oferă de peste 9 ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri şi asigurări medicale şi care îngrijeşte, alături de mai bine de 15 dascăli angajaţi şi voluntari, un număr de 200 de copii din familii defavorizate în cele două centre educaţionale ale fundaţiei (Clinceni şi Băneasa).