Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este medicul George Mirel Cristescu, un specialist cu activitate profesională neîntreruptă de peste 25 de ani în cadrul sistemului de asigurări de sănătate din România, a anunţat viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu.


„Astăzi s-a încheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al domnului David Andrei-Cosmin”, a scris viceprimarul, pe pagina sa de Facebook. „Îi mulţumim pentru activitatea şi eforturile depuse în  managementul unuia dintre cele mai prestigioase unităţi medicale ale Municipiului Bucureşti”.

Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este dr. George Mirel Cristescu, un specialist cu activitate profesională neîntreruptă de peste 25 de ani în cadrul Sistemului de Asigurări de Sănătate din România, a mai adăugat Horia Tomescu.

„De-a lungul acestei perioade, a ocupat mai multe poziţii de conducere în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Constanţa, inclusiv cea de preşedinte-director general al instituţiei în perioada 2016-2019”, a mai precizat el.  „Domnia sa a acceptat să se alăture echipei noastre şi avem încredere că experienţa sa îşi va lăsa amprenta în cadrul Spitalului Clinic Colentina, având ca scop o evoluţie a calităţii seviciilor medicale şi a îmbunătăţirii siguranţei pacientului”.

Sursă foto: Facebook Horia Tomescu




Psihiatru (2)