La începutul lunii iulie, au demerat lucrările de construcţie a complexului ENAYATI Medical City, proiect Enayati Group ce va presupune o investiţie totală de 50 milioane de euro şi va fi cel mai amplu proiect medical privat din România.

De asemenea, Grupul Monza şi Enayati Group au semnat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea ENAYATI Medical City, care va avea în componenţa sa o unitate premium de îngrijire medicală, un centru rezidenţial pentru vârstnici şi un spital dedicat sferei oncologice şi de recuperare.

„Peste 400 de angajaţi vor putea să îşi desfăşoare activitatea în ENAYATI Medical City, un proiect care va răspunde lipsurilor existente pe piaţa medicală din Romania. Sunt fericit de parteneriatul semnat cu Grupul Monza, cu familia De Salvo, o întâlnire între doua grupuri antreprenoriale cu principii si valori complementare, care-mi oferă garanţia unui parteneriat corect, sustenabil şi profesionist”, a declarat dr. Wargha Enayati, preşedintele Enayati Group.

Dr. Wargha Enayati, preşedintele Enayati Group
Dr. Wargha Enayati, preşedintele Enayati Group

„Spitalul de Oncologie Monza” va ocupa prima dintre cele trei clădiri ce se vor dezvolta pe platforma ENAYATI Medical City, care va fi gata în 2020. Spitalul va pune la dispoziţia pacienţilor un centru medical dedicat oncologiei şi reabilitării oncologice, un centru de radioterapie, un centru de imagistică medicală, un centru de cardiologie intervenţională, o clinică multidisciplinară şi un laborator medical.

Proiect destinat special persoanelor vârstnice şi oncologiei

Bazat pe un concept inovator, ENAYATI Medical City este un complex medical integrat, cu o suprafaţă de 35.000 m2, situat în Bucureşti. Proiectul medical este conceput special pentru persoanele vârstnice, dar care va adresa, prin „Spitalul de Oncologie Monza”, problematica oncologică pentru orice categorie de vârstă, deservind zona Bucureştiului şi a judeţelor limitrofe.

Investiţie totală de 50 milioane de euro

ENAYATI Medical City este o investiţie totală de 50 milioane de euro şi va reprezenta cea mai mare dezvoltare medicală privată din România.

„Prin acest parteneriat, ne continuăm promisiunea de a aduce constant pacientului român servicii medicale de înaltă performanţă şi calitate. Valorile comune ale grupului nostru şi ale ”Enayati Group” şi dorinţa de a îmbunătăţi continuu modul în care pacientul român este îngrijit ne confirmă că proiectul ENAYATI Medical City va fi un punct de reper pentru medicina românească”, a declarat Luca Militello, CEO-ul Grupului Monza.

Luca Militello, CEO-ul Grupului Monza
Luca Militello, CEO-ul Grupului Monza

Parteneriatul semnat de dr. Wargha Enayati, preşedintele Enayati Group şi de Massimo De Salvo, Preşedintele Grupului Monza, reprezintă primul pas în demararea acestui proiect grandios care, pe lângă excelenţă medicală, dotări de ultimă generaţie, facilităţi speciale, va deveni şi un adevărat HUB medical.