Ne apropiem de finalul unui an greu, care a urmat unui an şi mai greu. A fost complicat pentru toţi, însă greul a fost dus, mai ales, de medici, asistenţi medicali, farmacişti şi, de fapt, de întregul sistem medical. Le mulţumim tuturor pentru implicare, profesionalism şi dedicare şi le suntem recunoscători pentru tot efortul depus, încă de la începutul pandemiei! MedicHub, prin toate serviciile sale de educaţie medicală continuă, a făcut tot posibilul pentru a-i susţine pe OAMENII din linia întâi în continua lor perfecţionare. Revistele de specialitate ale MedicHub constituie doar unul dintre instrumentele de educaţie medicală continuă puse la dispoziţia profesioniştilor din Sănătate. Acum, la sfârşit de an, redactorii-şefi ai publicaţiilor noastre ştiinţifice îşi îndreaptă gândul şi mulţumirea atât către colegi, autori, cât şi către abonaţi. Iată care este mesajul transmis de dr. Dina Mergeani, preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei şi redactorul-şef al revistei Medic.ro!


„Dragi colegi,

Încheiem un an greu şi încărcat de provocări pentru noi toţi, atât ca oameni cât mai ales ca medici. Poate că una dintre valorile Sărbătorilor de iarnă este exact aceea că ne oferă ocazia să mulţumim pentru ce a fost şi să transmitem gânduri, speranţe şi sentimente pentru un nou început.

În numele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, vă mulţumesc, dragi colegi, cu recunoştinţă, pentru eforturile de peste an şi pentru profesionalismul cu care a fost depăşit un an dificil şi vă urez Sărbători de iarnă liniştite şi multe bucurii! La mulţi ani pentru 2022!”

Dr. Dina Mergeani

Preşedinte Societatea Naţională de Medicina Familiei

Redactor-şef revista Medic.ro

Medic