Bayer România anunţă un nou membru al echipei de conducere: Maria Luisa Manca este noul Chief Financial Officer (CFO) pentru operaţiunile companiei din România, Bulgaria şi Moldova.


Maria Luisa Manca preia responsabilităţile ca CFO de la predecesoarea sa Sercin Giray, care îşi va continua activitatea ca Head of Performance & Community Management and Bayer2022 Platform Transformation Program din cadrul Group Finance din Leverkusen, se arată într-un comunicat.

Maria Luisa este licenţiată în Afaceri şi Economie a Turismului şi s-a alăturat companiei Bayer în 2007 în cadrul departamentului de Finanţe şi Contabilitate. În ultimii 15 ani, a deţinut în mai multe poziţii locale, regionale şi globale, cu experienţă în finanţe şi contabilitate, lanţul de aprovizionare şi desfacere şi în cadrul organizaţiei Global Business Services. De-a lungul carierei, a condus cu succes diverse programe şi proiecte internaţionale strategice de afaceri în toate regiunile Bayer legate zona financiara şi de Ştiinţele Vieţii.

„Într-o lume volatilă, afectată recent de evenimente neaşteptate, care ne-au adus provocări semnificative tuturor, inclusiv în cadrul Bayer, privim înainte cu încredere şi rezilienţă în a depăşi toate aceste provocări, datorită bazelor noastre solide şi oamenilor extraordinari din organizaţia noastră. Consider că potenţialul de creştere şi de valoare adaugată este extraordinar, având în vedere echipa experimentată, dedicată şi pasionată pe care am am gasit-o în Grupul nostru de ţări”, a declarat Maria Luisa, cu ocazia numirii ei.





Farmacist