Ministrul Sănătăţii, prof. univ. dr. Alexandru Rafila a avut azi, 30 mai, o primă întâlnire de lucru cu reprezentanţii companiilor care au câştigat contractele de proiectare a spitalelor regionale din Cluj-Napoca şi Iaşi.


Spitalele regionale din Iaşi, Cluj-Napoca şi Craiova sunt principalele investiţii în infrastructura spitalicească din România care vor fi dezvoltate în următorii ani, iar respectarea termenelor contractuale este o prioritate a Ministerului Sănătăţii, se arată într-un comunicat.

În cadrul întâlnirii organizate la sediul Ministerului Sănătăţii cu reprezentanţii firmelor care au câştigat contractele de proiectare a spitalelor regionale, aceştia au prezentat graficul de activităţi, astfel încât etapa de proiectare să fie finalizată cel târziu în martie 2023 pentru Spitalul Regional Iaşi, respectiv mai 2023 pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca.

Ministrul Sănătăţii a subliniat că echipele au o mare responsabilitate pentru realizarea unor proiecte cu un impact important asupra calităţii sănătăţii publice din România. Nu doar că proiectele tehnice trebuie să fie finalizate la timp, ci şi calitatea proiectării trebuie să fie la cele mai ridicate standarde de calitate.
Alergologia