Zentiva anunţă numirea lui Nick Haggar în poziţia de Chief Executive Office (CEO) începând cu 11 februarie 2019.

Nick Haggar vine de la InsudPharma, unde a deţinut funcţia de CEO în perioada 2016-2019. El are o experienţă de peste 30 de ani în industria farmaceutică şi medicală în poziţii superioare de conducere în cadrul Sandoz (Novartis), GlaxoSmithKline şi Ranbaxy. De asemenea, deţine cunoştinţe tehnice, începându-şi cariera în operaţiuni tehnice în cadrul Baxter Healthcare. În perioada 2014-2015, a fost preşedintele Medicines for
Europe (fosta EGA). Nick Haggar va lucra de la sediul din Praga şi va raporta Comitetului consultativ al Zentiva.
„Sunt extrem de bucuros să mă alătur Zentiva în această călătorie. În următoarele luni, ne vom extinde acoperirea, mări productivitatea şi accelera creşterea, pe măsură ce vom satisface nevoile medicale zilnice ale oamenilor”, a declarat Nick Haggar.
Anul trecut în octombrie, compania Zentiva s-a separat de grupul Sanofi. Cu peste 2500 de angajaţi în Europa şi două fabrici de producţie, în Praga şi la Bucureşti, compania Zentiva este susţinută în acest moment de Advent International, una dintre cele mai mari şi mai experimentate companii globale de investiţii cu capital privat.