Pascal Alexander Buehler este noul Country Commercial Lead al diviziei Consumer Health a companiei Bayer pentru Grupul de Ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova


Începând cu 1 iunie 2021, Pascal Alexander Buehler preia conducerea Bayer Consumer Health din România, Bulgaria şi Republica Moldova de la Mike Seidel. Acesta din urmă va continua ca Head of Marketing and Sales Operations în cadrul Diviziei Consumer Health, cu sediul în Leverkusen, Germania, se arată într-un comunicat.

Pascal Buehler se alătură Grupului de Ţări, venind din organizaţia Consumer Health din Germania, unde a condus funcţia de Key Account Management cu un focus prioritar legat de transformarea activităţii de comerţ electronic. Înainte de Bayer, Pascal a lucrat pentru Beiersdorf în diferite domenii de activitate, inclusiv comercial, marketing şi financiar.

„Sunt foarte încântat să mă mut la Bucureşti şi să încep în noul meu rol. Mai ales aştept cu nerăbdare să cunosc echipele locale şi să lucrez cu ele pentru dezvoltarea în continuare a activităţii noastre, urmând viziunea Bayer «Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană»”, a declarat Pascal Buehler, cu ocazia numirii sale.

Viziunea diviziei Consumer Health a companiei Bayer este de a face din îngrijirea de sine, pentru o viaţă mai bună, o realitate pentru miliarde de oameni din întreaga lume, prin asistenţă medicală de zi cu zi, se arată în comunicat.

Operaţiunile locale ale Grupului de Ţări au atins o cifră de afaceri de peste 357 milioane de euro în 2020, din care divizia Crop Science are 62%, divizia Farmaceutice 29% şi divizia Consumer Health 9%.


Farmacist