Policlinica Sala Palatului, proiect al Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, vine în întâmpinarea persoanelor cu venituri sub 2500 de RON şi creşte plafonul de venit al celor care pot beneficia de tarife sociale (reduceri de până la 75%) la consultaţii de specialitate, analize, radiologie şi stomatologie. Începând cu 1 iulie am modificat plafoanele de venit sub care pacienţii pot beneficia de tarife sociale după cum urmează:

- plafonul pentru pacienţii sociali tip 1 s-a mărit de la 800 RON la 1200 RON
- plafonul pentru pacienţii sociali tip 2 s-a mărit de la 1600 RON la 2500 RON
 
Stire_Policlinica Sala Palatului

Cristiana Mateoiu, Director Executiv Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria: „Sperăm că prin creşterea plafonului de venit să putem susţine până la sfârşitul anului cel puţin 2000 de pacienţi cu venituri mici în accesarea serviciilor noastre medicale, la un preţ pe care şi-l pot permite. Doar în primele 4 luni ale acestui an, în Policlinica Sala Palatului au fost oferite peste 6500 de consultaţii, investigaţii si tratamente către 1780 de pacienţi, din care aproape 500 pacienţi sociali cu venituri mici au beneficiat de reduceri semnificative la serviciile medicale oferite. Începînd de la 1 iulie de toate aceste reduceri vor beneficia toţi cei cu venituri sub 2500 RON.”

Creşterea plafoanelor vine ca răspuns la cererea tot mai mare venită din partea persoanelor cu venituri mici, în mare măsură pensionari, de a beneficia de tarife accesibile la consultaţii de specialitate. În plus, concomitent cu această decizie de ridicare a plafonului, am ales ca preţurile/tarifele sociale să rămână neschimbate, tot pentru a veni în sprijinul pacienţilor.

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, pacienţii trebuie să prezinte o adeverinţă de venit recentă (talon de pensie, talon şomaj, adeverinţă de salariat).

Mai multe detalii precum şi lista actualizată de tarife, puteţi găsi pe www.policlinicasalapalatului.ro, la sediul policlinicii din Strada Ion Câmpineanu nr. 23, Sector 1, Bucureşti sau pentru programări la telefon +40 731 345 129 sau +40 372 126 405.

Policlinica Sala Palatului este un proiect al Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria şi are ca scop oferirea de servicii medicale integrate oricăror persoane care îşi doresc calitate, etică şi profesionalism în actul medical la preţuri accesibile. Sub sloganul „Fă-te bine facând bine” fiecare pacient plătitor integral poate contribui la consultaţia oferită la preţuri reduse unei persoane cu venituri mici.