În cursul zilei de 15 martie a.c., până la ora 12.30, prin intermediul platformei de vaccinare, s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere, anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.


Platforma este funcţională şi permite înscrierea beneficiarilor.  Pe 15 martie, până la ora 12.30 s-au deschis liste de aşteptare pentru 30 judeţe, pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare.

„Având în vedere că listele de aşteptare pe fiecare centru de vaccinare din ţară se implementează progresiv, în conformitate cu programul postat pe site-ul ROVACCINARE, traficul poate înregistra întârzieri. Listele de aşteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare”, arată reprezentanţii Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19. .

„Recomandăm cetăţenilor să ia în considerare orele prevăzute în programul postat pentru a verifica deschiderea centrelor de vaccinare şi a listelor de aşteptare aferente”.


Farmacist