Undeva în lume, coronavirusul a dejucat chiar şi planurile oamenilor de ştiinţă de la NASA, întrucât mult aşteptata misiune ExoMars 2020 către planeta roşie a fost amânată. Pentru alţii, amânarea EURO 2020 este capătul lumii. În acest context, cu modestie, şi noi, cei de la MedicHub, am amânat parte din proiectele noastre. Şi, deşi lucrăm de acasă, anunţăm că MedicHub va lansa un nou produs accesibil online, pe medichub.ro: teleconferinţele. Primii invitaţi sunt Prof. Adrian Streinu-Cercel şi Dr. Rodica Tănăsescu.

Teleconferinţele MedicHub vor debuta joi, 2 aprilie, la ora 19.00, pe medichub.ro, cu un interviu acordat în exclusivitate pentru comunitatea medicală din România de către Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel şi Dr. Rodica Tănăsescu. Vor fi abordate subiecte arzătoare în acest moment şi se vor da răspunsuri la întrebări care, în aceste zile, se află pe buzele multor profesionişti din sănătate, aflaţi în prima linie a luptei împotriva coronavirusului.

Dacă nu aveţi cont pe medichub.ro, sunteţi invitaţi să vă faceţi unul gratuit aici pentru a putea viziona interviul.

De asemenea, vă invităm să le adresaţi întrebări celor doi invitaţi prin intermediul „Feedback Section”, iar MedicHub va face tot posibilul ca răspunsurile să ajungă la dumneavoastră.

Teleconferinţele MedicHub sunt susţinute de personalităţi marcante din domeniul sănătăţii şi abordează teme actuale, de maxim interes pentru corpul medical şi pentru farmacişti. Ne vom diferenţia de cele ce se întâmplă pe micile ecrane, întrucât vom păstra nivelul discuţiei ca pentru specialişti. În felul acesta, încercăm să ne îndeplinim menirea în perioade de criză, de a prinde ritmul lumii medicale şi de a fi centrul de întâlnire al comunităţii.

Mai multe detalii despre modul în care se vor desfăşura teleconferinţele, despre invitaţii şi temele abordate veţi găsi pe medichub.ro.