Cu ocazia zilei de 8 martie, dr. Ioana Vornic, medic specialist obstetrică-ginecologie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, a oferit un cadou deosebit viitoarelor mame: a renovat şi modernizat unul dintre saloanele secţiei, pe propria cheltuială.


„Mândri de tine, dr. Ioana Vornic!”, se arată pe pagina de Facebook a SCJU Arad. „De Ziua Mamei, colega noastră,  dr. Ioana Vornic, medic specialist obstetrică-ginecologie, a oferit un cadou deosebit, viitoarelor mame: a renovat şi modernizat unul dintre saloanele cu două paturi din cadrul Secţiei Clinice Obstetrică - Ginecologie!”, se mai spune în postare.

„Ne desfăşuråm activitatea intr-o clădire veche, revendicată de foştii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici care nasc aici. Mi-am propus şi am reuşit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu, pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reuşit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 martie”, a explicat dr. Ioana Vornic.

Investiţia s-a ridicat la 4.000 de euro, cheltuielile fiind suportate integral de medicul specialist Ioana Vornic.





Ginecologia (1)