Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte scoate la concurs 36 de posturi de medic specialist, a anunţat, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan. În unitatea sanitară sunt mai multe investiţii în derulare.


„Continuăm campania de recrutare de cadre medicale pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. (...) Este bine ştiut faptul că, pentru a aduce cei mai buni medici, aceştia au nevoie de condiţii optime în care să îşi trateze pacienţii. Iar acest lucru se întâmplă în momentul de faţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă” a scris Corneliu Ştefan pe pagina sa de Facebook.

La Spitalului Judeţean Târgovişte sunt mai multe investiţii în derulare. Una este construirea ambulatoriului de specialitate, un proiect în valoare de peste 18.000.000 de lei.

O altă investiţie este extinderea, modernizarea şi reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, proiect de peste  8.100.000 lei.

„De asemenea, săptămâna viitoare se finalizează licitaţia pentru extinderea Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean, unde ne dorim să achiziţionăm şi un angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro”, a explicat preşedintele CJ Dâmboviţa.

Recent, au mai fost angajaţi în sistemul medical judeţean 23 de medici şi un farmacist, a adăugat Corneliu Ştefan.

„Vreau să acoperim toate specializările, astfel încât dâmboviţenii care au nevoie de consult sau tratament să beneficieze aici, la Târgovişte, de toate serviciile necesare”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean.

 



Psihiatru (2)