În cadrul congresului AMVAC dr. Sorin Badea a lansat Veteco Mobile App, prima aplicaţie mobilă pentru medicii veterinari.

Veteco Interservices a urmărit, de-a lungul celor peste 15 ani de activitate, evoluţia pieţei farmaceutice veterinare anticipând nevoile şi tendinţele acesteia.La nivel european integrarea tehnologiei digitale este o prioritate susţinută şi la nivelul politicii publice locale prin Manifestul pentru România Digitală din 2016. Veteco Interservices îşi propune să susţină acest manifest prin crearea primei aplicaţii mobile pentru medicii veterinari din România.Schimbările tehnologice din ultimii 10 ani au modificat nevoia şi modul în care se comunică. Telefoanele inteligente dotate cu sisteme de operare din ce în ce mai avansate livrează un intreg univers: agendă telefonică, ştiri de ultimă oră, întâlniri de afaceri, jocuri, dieta, spor, tratament medicamentos, magazine, sisteme gps şi lista poate continua. Avem din ce în ce mai mare nevoie de aceste tehnologii de comunicare, de transfer, de informare. Totul este posibil datorită aplicaţiilor mobile care rulează pe aceste dispozitive.

Specialiştii au îndrăznit să caracterizeze această influenţă drept cea mai substanţială schimbare în industrie de la cea de-a Doua Revoluţie Industrială”, atrăgând atenţia asupra faptului că efectele penetrării aplicaţiilor mobile pe piaţă se văd deja în foarte multe ramuri industriale.

Veteco App îşi propune să eficientizeze comunicarea cu medicii veterinari şi să fie un real suport în practica veterinară zilnică.
 

Scanează şi descarcă aplicaţia
Scanează şi descarcă aplicaţia