Pe data de 5 septembrie, SMURD Braşov a aniversat 14 ani – moment marcat prin manifestări specifice, printr-un bilanţ al activităţii desfăşurate în toţi aceşti ani şi prin planuri de viitor.


„Au trecut 14 ani, în care misiunea SMURD Braşov a rămas aceeaşi, salvarea de vieţi omeneşti, prin asigurarea asistenţei medicale şi a primului ajutor calificat în faza prespitalicească”, se arată pe pagina de Facebook a ISU Braşov.

În aceşti ani, SMURD Braşov a intervenit în 98.766 de cazuri şi au fost asistate 108.704 persoane, din care 97.061 adulţi şi 11.643 copii.

În contextul momentului aniversar, duminică, 4 septembrie, în Piata Sfatului din Brasov, a fost prezentată tehnica de interventie, tehnica acordarii primului ajutor medical în diferite situaţii şi a fost organizat un punct de informare preventivă, se mai arată în postare.

„Un pas foarte important pentru reducerea timpului de răspuns şi eficientizarea misiunilor a fost făcut. În curând se vor operaţionaliza elicopterul SMURD şi punctul aeromedical şi la Braşov”, se subliniază în postare.





Ginecologia (1)