Dragi colegi,

După trei ani dificili, cu provocări complexe, inclusiv profesionale, vă aşteptăm cu mult drag la cea de-a 15-a ediţie a Foru­mului ORL.ro, care se va desfăşura în acest an faţă în faţă.

Vom avea oportunitatea să ne îm­bră­ţi­şăm, să stăm de vorbă, să facem planuri împreună şi să ne bucurăm pur şi simplu că am reuşit să traversăm cu bine o perioadă extrem de dificilă, care ne-a luat prin surprindere.

Ne vom revedea în data de 3 martie, de Ziua Internaţională a Auzului, şi din acest motiv am ales să modelăm programul conferinţei în concordanţă cu tema Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii – „Ear and hearing care for all!” Le mulţumim distinşilor lectori care ne-au onorat invitaţia şi care ne vor împărtăşi valoroasa experienţă proprie, cazurile di­fi­cile, strategiile terapeutice personale, pentru a îmbogăţi practica clinică a fiecărui participant şi a ne creşte valoarea profesională.

Forumul ORL.ro vă va oferi în plus şi numărul 58 al revistei ORL.ro, cu articole, sperăm, interesante şi utile, dar şi cu rezumatele prezentărilor conferinţei, pentru că:

 

Ne dorim să fiţi interesaţi.

Ne dorim să fiţi informaţi.

Ne dorim să fiţi implicaţi.

Ne dorim să fiţi inspiraţi.

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

Mădălina Georgescu