Boualem Saidi este noul Senior Bayer Representative (SBR) pentru Grupul de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova şi director general al Bayer România, aceste responsabilităţi adăugându-se celor actuale, de director al Diviziei Crop Science.


Începând cu data de 1 aprilie 2022, Boualem Saidi preia conducerea Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova de la predecesoarea sa, Sercin Giray, care îşi va continua activitatea ca Head of Performance & Community Management în cadrul Departamentului Group Finance din Leverkusen, se arată într-un comunicat.

Boualem s-a alăturat Grupului de ţări în iulie 2020. De atunci, el este la conducerea Diviziei Crop Science a Bayer, coordonând operaţiunile de business pentru Grupul de ţări.

Boualem este de formaţie agronom şi este în Bayer de 27 de ani, mai ales în roluri comerciale şi de management general, la nivel de ţară, regional şi global. În acest timp, a lucrat în diferite părţi ale lumii, învăţând şi contribuind la dezvoltarea agriculturii în Europa, Africa şi Asia. Înainte de a se muta în România, Boualem a condus departamentul SeedGrowth din cadrul Global Asset Management la Bayer, cu sediul în Germania.

„Sunt onorat şi simt o mare responsabilitate să mă alătur şi să conduc Grupul de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova, în noul meu rol de SBR. Este o perioadă de schimbări şi provocări pentru noi toţi, inclusiv în cadrul Bayer şi privim înainte cu speranţă şi încredere. (...) Vom rămâne fideli viziunii noastre, «Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană», mai ales acum, când provocările actuale nu au făcut decât să crească importanţa activităţilor noastre, în agricultură şi asistenţă medicală, pentru oamenii din jurul nostru”, a declarat Boualem, cu ocazia numirii sale.

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul ştiinţelor vieţii, respectiv sănătate şi agricultură.

 


Farmacist