Zilele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” se vor desfăşura în perioada 4-8 decembrie. Cu această ocazie, se va organiza o expoziţie - concurs de fotografie cu tema „Bucuria iernii”.


Concursul se adresează tuturor celor care au ca hobby fotografia – de la cadrele didactice, la personalul administrativ şi studenţi, se arată pe site-ul universităţii.

Imaginile preselectate vor fi printate de către organizatori şi expuse în holul Aulei „Iuliu Haţieganu” (str. Gh. Marinescu nr. 23) în săptămâna Zilelor UMF 2023. În această perioadă, participanţii la manifestări vor putea admira şi vota imaginile expuse.

Se vor acorda trei premii şi două menţiuni.

Comitetul de preselecţie este alcătuit din:

  • Conf. dr. Dan Gheban (Facultatea de Medicină)
  • Conf. dr. Bogdan Culic (Facultatea de Medicină Dentară)
  • Şef lucr. dr. Rareş Iovanov (Facultatea de Farmacie)
  • Prof. dr. Mihaela Băciuţ (din partea organizatorilor).

Referitor la Zilele UMF „Iuliu Haţieganu”, se notează pe pagina de Facebook a universităţii: „Prin acest eveniment, celebrăm tradiţia, performanţa, excelenţa şi progresul, privind cu recunoştinţă trecutul şi orientându-ne către viitor”.

În postare se mai anunţă programul evenimentului, pentru şi faptul că mesajul rectorului şi Gala Premiilor Universităţii şi ale Facultăţilor vor avea loc joi, 7 decembrie 2023, în Aula „Iuliu Haţieganu”.

 




Farmacist