În comuna Ileanda şi în municipiul Zalău, şase cabinetele medicale mobile şi cadre medicale de specialitate îşi aşteaptă pacienţii pentru consultaţii medicale gratuite.


Până la data de 15 decembrie, Caravana de Sănătate îşi desfăşoară activitatea în comuna Ileanda, strada Gării. După această perioadă, echipa medicală se va deplasa la Value Center din Zalău, unde va rămâne până la data de 22 decembrie, se arată pe pagina de Facebook a Crucii Roşii Române.

Consultaţiile se oferă în următoarele specializări: medicină generală; pediatrie; endocrinologie; optică medicală; stomatologie pediatrică; ginecologie; neurologie.

Programul de consultaţii este între orele 9.00-17.00, de luni până vineri, în Ileanda, şi între 8.00 – 16.00 în Zalău. Pacienţii sunt aşteptaţi cu programare prealabilă, la numărul de telefon 0723.279.743.

„Cu sprijinul Flanco România şi Sanofi Romania, derulăm două activităţi de educaţie pentru sănătate menite să ofere informaţii importante comunităţilor locale: «Ora de sănătate pentru femei» şi «Sănătatea vârstnicilor în sezonul rece». Prin aceste demersuri, ne dorim să aducem mai aproape de voi informaţii utile şi să contribuim la promovarea unui stil de viaţă sănătos”, se mai arată în postare.

Sursă foto: Facebook Crucea Roşie Română

 

 



ORL