MedicHub vă invită sâmbătă, 27 iunie, la Conferinţa Pediatru.ro ONLINE, la Hunedoara. Evenimentul este acreditat de Colegiul Medicilor din România cu 6 puncte EMC.


Participarea la Conferinţa Pediatru.ro ONLINE de la Hunedoara este gratuită, iar creditarea (6 puncte EMC) este valabilă doar pentru medicii invitaţi la conferinţă (telefon/e-mail). Tema conferinţei, organizată în parteneriat cu Societatea Română de Pediatrie şi coordonat de prof. univ. dr. Doina Anca Pleşca, este „Progrese în pediatrie”.

Programul ştiinţific al Conferinţei Pediatru.ro ONLINE este organizat în sesiuni pentru mai multe specialităţi, cu lectori dedicaţi. Astfel:

  • Pneumologie pediatrică şi infecţii ale căilor respiratorii
  • Nutriţia în prevenţia bolilor copilului mic
  • Asigurarea imunităţii în creşterea copilului
  • Dermatologie pediatrică


Calendarul Conferinţelor Pediatru.ro ONLINE:

27 iunie - Pediatru.ro Hunedoara (6 puncte EMC)

3 - 4 iulie - Pediatru.ro Timişoara (12 puncte EMC)

17 - 18 iulie - Pediatru.ro Târgu Mureş (12 puncte EMC)


Conferinţele Pediatru.ro ONLINE sunt adresate comunităţii medicale, prin urmare, vă invităm să urmăriţi transmisiunile după autentificarea în contul de pe platforma MedicHub.

Dacă nu aveţi cont pe www.medichub.ro, vă invităm să vă creaţi unul aici.


ACCES - PLATFORMA MEDICHUB

Accesul la conferinţă se face cu cel puţin 5 minute înainte de a începe

Vă rugăm să folosiţi butonul „Participă şi tu” pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)

După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi „refresh”/ „reload” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan „SHIFT şi F5”)

Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului în colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt

Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi „Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca. 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

În sesiunile de pe platforma Medichub participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs. în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta „ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet (Full screen) din meniul menţionat anterior

Certificatul de participare îl veţi găsi în secţiunea „Evenimentele mele” în termen de 14 zile de la terminarea evenimentului.


Pentru mai multe detalii intraţi aici.

De asemenea, detalii despre participarea la Conferinţa Pediatru.ro ONLINE, puteti obţine la:

Telefon: 0758012326

E-mail: evenimente@medichub.ro