Managerul SCJUBPT, prof. univ. dr. Dorel Săndesc, şi-a onorat, de Ziua femeii, colegele: solişti ai Operei Naţionale din Timişoara au cântat, pentru ele, pe scena amfiteatrului din spital.


Toate angajatele Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara au fost invitate astăzi în amfiteatrul spitalului, la un mic intermezzo muzical, oferit în dar de Ziua femeii, de către managerul SCJUBPT, se arată într-un comunicat.

„A fost prilejul potrivit pentru a sublinia cât de important este rolul pe care îl au în angrenajul imens al spitalului, cât de importantă este munca pe care o depun zilnic în spital, mulţumindu-le  pentru dăruirea cu care se împart între profesiunea aleasă şi familii şi pentru prezenţa lor delicată, cochetă şi puternică totodată”, se subliniază în document.

Soliştii invitaţi ai Operei Naţionale Române din Timişoara, împreună cu managerul instituţiei de cultură, Cristian Rudic, sunt cei care au susţinut programul muzical, performanţa lor fiind răsplătită cu aplauze.

„Le preţuim şi le asigurăm de toată dragostea! Sunt colegele noastre, caractere puternice şi frumoase, ce ne stau alături zilnic şi înnobilează această grea meserie prin feminitatea lor”, a punctat prof. univ. dr. Dorel Săndesc.





ORL