Pe data de 10 iunie, dr. Wargha Enayati va urca pe scena TEDxCluj, în calitate de specialist şi de Healthcare Business Innovator. Tema ediţiei de anul acesta, care se organizează la BT Arena, este „Human”. Publicul se va întâlni cu speakeri care vor împărtăşi „idei care merită să fie răspândite”.


TED - Technology, Entertainment, Design - este o marcă a conferinţelor în cadrul cărora unii dintre cei mai importanţi gânditori şi activişti sunt invitaţi să împărtăşească informaţii din domeniile de care sunt pasionaţi. Îşi defineşte misiunea ca „idei care merită să fie răspândite”.

Tema de anul acesta se referă la amprenta pe care o pot lăsa oamenii asupra lumii din jur.

„La baza fiinţei noastre, a oamenilor, există o serie de caracteristici fundamentale care ne definesc. Ele se referă la modul în care simţim, gândim şi acţionăm. «Omeneşte», spunem noi simplu. Este omeneşte să ajuţi, să fii curios sau să vrei să te dezvolţi. Totodată, poate fi omeneşte şi să fii egoist sau să greşeşti. În oricare dintre aceste cazuri, prin natura noastră umană şi comportamentele ei caracteristice, avem un impact asupra lumii din jurul nostru. Dacă este pozitiv sau nu, depinde doar de noi”, stă scris pe site-ul dedicat conferinţei.

Speaker va fi şi dr. Wargha Enayati, medic cardiolog, fondatorul reţelei private Regina Maria şi al Enayati Medical City, precum şi „iniţiatorul celor mai multe premiere din sistemul medical românesc, de la abonamentele medicale până la primul oraş medical”, se mai arată pe site. „De mai bine de 2 ani este membru fondator al Cleverage, fondul de investiţii care susţine startup-urile medicale. Experienţa sa în business-ul medical este relevantă şi inspiraţională, de-a lungul anilor deruland o serie de mentorate pe zona antreprenorială. În portofoliul sau sunt şi 2 companii de comunicare medicală, prima aplicaţie de programări la doctor, sau primul portal de resurse umane pentru lumea medicală”.

Scopul prezentărilor TEDxCluj este „de a da glas unor idei creative, vizionare, care să se transforme în mici momente de EUREKA! în minţile publicului nostru şi care să ofere un imbold în viaţa profesională sau personală oricui are nevoie de el. Asta… şi să-i provoace pe participanţi să-şi pună mai multe întrebări despre lumea în care trăim”, se mai subliniază.

„Ne era tuturor dor de astfel de evenimente, eu abia aştept să merg la Cluj, oraşul pe care îl consider cel mai «acasă» dintre toate cele din România. Oraşul facultăţii mele!”, a afirmat dr. Wargha Enayati, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Medic