Filiala Bucureşti a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) a premiat profesionalismul, dăruirea şi implicarea în îngrijirea pacienţilor, în cadrul celei de-a XI-a ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă în Asistenţă Medicală.


Echipei de asistenţi medicali din Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC) i-a fost conferit Premiul Special al Juriului pentru profesionalismul, grija şi devotamentul de care aceştia au dat dovadă în acordarea îngrijirilor de urgenţă în cazul persoanelor vulnerabile, venite din căminele speciale şi transferate în unitatea spitalicească la data 4 iulie a.c.

„Pentru echipa noastră de profesionişti, premiul reprezintă şi o încununare a carierelor profesionale şi a perseverenţei pentru dezvoltarea personală, răsplătind, în aceeaşi măsură şi curajul de a participa la un concurs dedicat profesioniştilor în sănătate. Participarea echipei noastre la acest eveniment contribuie, în mod esenţial, la dezvoltarea şi consolidarea profesiei, prin exemplul personal pe care aceştia îl oferă în îndeplinirea, cu profesionalism, a misiunilor din activitatea profesională”, se arată pe pagina de Facebook a SUUMC.

„Bătrâneţea, un dar al vieţii” a fost titlul lucrării care a câştigat inima juriului şi a avut ca autori următoarea echipă: as. med. principal licenţiat Marian Lefter - asistent şef SMUTS, as. med. principal licenţiat Viorica Ene - asistent şef UPU, as. med. licenţiat Ionela Paiu, as. med licenţiat Geanina Durlea, as. med. princ. Petruţa Mitrea şi as. med. princ. Cristian Preda.

„Participarea colegilor noştri reprezintă un demers de susţinere a unei culturi a calităţii atât în sistemul medical românesc, cât şi în sistemul medico-militar, celebrând activitatea profesională şi muncă dedicată omului aflat în suferinţă, acordând recunoaştere celor mai buni dintre cei care s-au înscris în concurs şi care au dovedit rezultate remarcabile în carieră”, se mai arată în postare.

Sursă foto: OAMGMAMR filiala Bucureşti

 




Alergologia