Cu o experienţă de peste 20 de ani în vânzări în diverse companii internaţionale, Georgiana Novac este noul director de vânzări al Siemenes Healhineers România, ea venind în această poziţie după mai bine de 15 ani de activitate în domeniul dispozitivelor medicale.


Din acest rol ea va urmări să dezvolte capacităţile de valorificare a oportunităţilor care există pe piaţă pentru divizia locală a Siemens Healthineers, lider în tehnologii medicale avansate cu peste 125 de ani experienţă în domeniu, se precizează într-un comunicat.

„Suntem încântaţi să o primim în echipă pe Georgiana Novac în rolul de director de vânzări. Georgiana aduce o experienţă bogată şi un istoric dovedit de succes în stimularea creşterii business-urilor pentru care a lucrat şi în construirea unor relaţii puternice cu clienţii. În noua calitate, Georgiana va conduce echipa noastră de vânzări, se va preocupa de creşterea veniturilor şi va cultiva relaţii pe termen lung cu partenerii noştri. Cu o abordare strategică şi o înţelegere profundă a pieţei, Georgiana va juca un rol crucial în creşterea şi consolidarea poziţiei Siemens Healthineers pe piaţa din România”, a spus dr. Claudia Oanea, Managing Director Siemens Healthineers România.

La preluarea poziţiei, Georgiana Novac a declarat: „Este o oportunitate incredibilă pentru mine să conduc o echipă talentată şi dinamică, specializată în stimularea creşterii şi inovării în industria medicală şi să colaborez cu clienţii, partenerii şi toţi stakeholderii Siemens Healthineers România pentru a oferi soluţii inovatoare şi experienţe excepţionale pentru clienţi. Traversăm o perioadă extraordinară în domeniul soluţiilor şi tehnologiilor medicale, în care inovaţia şi avansul tehnologic fac posibilă îmbunătăţirea semnificativă a îngrijirii medicale şi a vieţilor pacienţilor. Suntem martorii unei revoluţii în domeniul sănătăţii, iar Siemens Healthineers este pionierul acestei industrii”.

Georgiana Novac şi-a construit o carieră solidă în vânzări, acumulând o experienţă relevantă în industria dispozitivelor medicale, din care ultimii 10 ani alături de un jucător important în piaţa de echipamente medicale. În toată această perioadă ea s-a remarcat prin capacitatea de a livra rezultate şi impact în business prin activităţile pe care le-a coordonat, generând creştere în contexte de piaţă foarte competitive, se mai subliniază în comunicat.





Farmacist