Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED anunţă semnarea unui protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, pentru îmbunătăţirea imaginii şi creşterea notorietăţii României ca destinaţie pentru turismul medical, prin promovarea brandului turistic naţional.


„Este o onoare pentru noi să participăm activ la promovarea României ca destinaţie turistică. Turismul medical este un fenomen care a luat constant amploare - cu o mică pauză în timpul pandemiei - şi reprezintă o carte de vizită pentru furnizorii de servicii a căror activitate se adresează atât diasporei, cât şi cetăţenilor europeni de altă naţionalitate şi nu numai. Numărul tot mai mare de cereri confirmă faptul că oferim servicii medicale de calitate, la un cost optim. Este ceea ce ne dorim să promovăm, iar acest parteneriat ne permite să ducem mesajul nostru la târguri de profil din Europa”, spune Cristian Hotoboc, preşedintele Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private, citat într-un comunicat. 

În cadrul acestui protocol, PALMED va participa, până la finele anului, la trei târguri de turism, cu scopul de a susţine şi a promova turismul medical.

Primul eveniment are loc la Londra, în perioada 7 - 9 noiembrie, şi este urmat de târgurile din Varşovia (Polonia) şi Barcelona (Spania).





Farmacist