Stress Congress 2023, platforma oferită experţilor naţionali şi internaţionali pentru a facilita schimbul de informaţii şi experientie, promovând şi expunând ultimele descoperiri în domeniu, a ajuns la cea de-a VI-a ediţie.


Stress Congress 2023 este un eveniment naţional, cu participare internaţională, care se va desfăşura în format hibrid, sub înaltul patronaj al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în parteneriat cu Fundaţia Ana Aslan Internaţional, se arată pe pagina de Facebook a UMF „Carol Davila”.

Se va desfăşura în perioada 28-30 Septembrie, la Palatul Parlamentului - Sala C.A. Rosetti, Chair Congress fiind prof. univ. dr. Luiza Spiru, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

La congres vor participa lectori din Olanda, Franţa, Canada, Suedia, Iordania.Tema abordată anul acesta este: „Provocările Digitalizării în Managementul Medical al Stresului”.

Stress Congress oferă planificarea strategică de diseminare a informaţiei, propunerea algortimilor de diagnostic şi analizarea biomarkerilor moleculari predictivi pentru a combate şi a trata eficient efectele stresului, se arată pe site-ul dedicat. Vor fi discutate şi chestiuni legate de Medicina Longevităţii – înţelegerea rolului pe care stresul îl are în modificarea expresiei genelor, cu scopul de a aplica soluţii terapeutice personalizate în management-ul stresului.

Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor din România şi de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.




Psihiatru (2)