Canadianul Steve Barakatt, compozitor şi pianist de renume, va susţine la Bucureşti, pe data de 11 februarie a.c., un concert unic. Evenimentul din Capitală face parte din turneul internaţional Néoréalité.


Concertul din Capitală are loc înainte de concertul extraordinar pe care artistul canadian îl va susţine la Carnegie Hall, New York City, pe 18 martie, se arată într-un comunicat.

În cadrul evenimentului de la Ateneul Roman, în preajma Zilei Sfântului Valentin şi a Dragobetelui, Steve Barakatt va interpreta cele mai apreciate lucrări ale sale.

„Compoziţiile mele sunt calde, autentice şi sunt inspirate de influenţele mele eclectice. Sper să inspir visare şi speranţă celor prezenţi în sala de concert. Avem nevoie să găsim, zilnic, cât mai multe motive să zâmbim şi să ne reinventăm, indiferent de provocările acestor vremuri”, a spus Steve Barakatt.

Canadianul va susţine un concert solo de pian de clasă mondială, cu mai multe lucrări de pe cel mai recent album al său şi cu unele dintre cele mai cunoscute imnuri pe care le-a compus. Imnul UNICEF, care a fost lansat în premieră de la Staţia Spaţială Internaţională în 2009, va fi unul dintre momentele simbolice şi emoţionante ale spectacolului de la Ateneu.

Cei care doresc să-l asculte live pe artist pot achiziţiona bilete online.

Evenimentul este o producţie Rainbow Bridge Story Ltd. din Hong Kong, realizată în parteneriat cu Societatea Muzicală din România, Ambasada Canadei în România şi susţinută de Alpha Bank România.

Turneul internaţional Néoréalité, al lui Steve Barakatt, este prezentat în mai multe oraşe din Europa, Asia, Africa, America de Nord şi America de Sud.

„Néoréalité este despre crearea unei lumi paralele. Procesul de creaţie pentru Néoréalité a fost ca o lungă călătorie pe tărâmul imaginaţiei. O căutare a unui scop”, a precizat Steve Barakatt.

Originar din oraşul Québec, canadianul a câştigat recunoaştere internaţională pentru sutele sale de producţii cu muzicieni de top. De trei decenii, Barakatt a prezentat peste 500 de spectacole live, în cele mai emblematice locuri din lume. Muzica lui a animat numeroase evenimente televizate, inclusiv Marele Premiu F1 din Monaco şi Cupa Mondială FIFA.

A vandut mai mult de 5 milioane de albume şi are peste 200 de milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube.

 




Psihiatru (2)