UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca anunţă finalizarea lucrărilor de modernizare şi reabilitare a amfiteatrelor „Mircea Cucuianu”, „Ion Manta” şi „Victor Preda” din cadrul Facultăţii de Medicină, de pe strada Louis Pasteur.


„Începând de astăzi (9 octombrie, n.red.), atât studenţii noştri, cât şi cadrele didactice de la Facultatea de Medicină, din cadrul disciplinelor Informatică Medicală şi Biostatistică, Histologie, Microbiologie, Fizică farmaceutică-Biofizică, Biochimie farmaceutică şi laborator clinic, Genetică medicală, Biologie celulară şi moleculară, Farmacologie, toxicologie şi farmacologie clinică, au parte de săli moderne de curs”, se arată pe pagina de Facebook a universităţii.

Procesul de reabilitare a celor trei amfiteatre a cuprins schimbarea în totalitate a mobilierului, a pardoselii, a uşilor şi ferestrelor, precum şi modernizarea cabinetelor profesorilor, refacerea în totalitate a instalaţiilor electrice şi termice şi dotarea cu table şi pupitre interactive pentru proiecţia cursurilor.

Amfiteatrul „Mircea Cucuianu” dispune de 128 de locuri, iar „Ion Manta” şi „Victor Preda” au câte 138 de locuri fiecare, se mai precizează.

Sursă foto: Facebook UMF Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca





Pediatru