Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „G.E. Palade” Târgu Mureş a demarat proiectul Caravana UMFST pentru anul universitar 2023-2024, prima oprire fiind la Casa de copii „Sf. Iosif” din Odorheiu Secuiesc.


Colaborarea cu această casă de copii a început în urmă cu şase ani, când a fost iniţiat proiectul umanitar „UMFST croieşte destine”, se arată pe pagina de Facebook a universităţii. De atunci şi până acum, UMFST a avut o prezenţă constantă la Casa „Sf. Iosif”, copiii de atunci au crescut şi au devenit studenţi ai UMFST, cu rezultate academice remarcabile.

„Trei dintre ei, Elisabeta, Andreas şi Dumitru, studiază acum Medicina, iar astăzi au fost alături de noi în Caravană, prilej cu care le-au povestit colegilor mai mici cum este viaţa de student la UMFST şi i-au încurajat să continue să înveţe şi să creadă în visurile lor”, se subliniază.

Caravana UMFST 2023-2024 va ajunge în 51 de licee din ţară. Elevii vor afla care este oferta educaţională, modalităţile de admitere, experienţa vieţii de student, atât din punct de vedere al programului academic, cât şi al oportunităţilor de dezvoltare personală, activităţi sociale, facilităţi educaţionale, de cazare şi burse, facilităţi sportive, proiecte ale asociaţiilor studenţeşti.

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie






Alergologia