Dragi colegi,

Ne bucurăm să vă avem alături la început de an, cu un nou număr al revistei ORL.ro şi cu o nouă ediţie a Forumului ORL.ro, dedicate unei supraspecializări a otorinolaringologilor şi neurochirurgilor deopotrivă, patologia bazei de craniu cu originea în sfera ORL.

Ne propunem ca articolele şi rezumatele conferinţei să vă reţină atenţia, pentru că ele reflectă posibilităţile medicinei româneşti şi internaţionale în această patologie de graniţă.

Fără îndoială că stăpânirea rinoneurochirurgiei şi a otoneurochirurgiei implică pasiune, dedicare şi o excelentă instruire teoretică şi practică, dar pentru aceia dintre noi care nu practicăm aceste supraspecializări, cunoaşterea actualităţilor din domeniul patologiei de bază de craniu este deosebit de importantă, în preocuparea noastră de a oferi pacienţilor soluţiile optime, adecvate fiecăruia dintre ei.

Cu ajutorul colegilor şi prietenilor noştri, am reuşit să vă oferim la Forumul ORL.ro prelegeri deosebite, deopotrivă ale invitaţilor români şi străini, soluţii terapeutice de vârf şi de viitor pentru patologiile complexe şi severe otologice şi rinologice.

Vă aşteptăm cu drag, cu primăvara în suflet, încercând să fim gazde bune şi să vă convingem să ne rămâneţi aproape.

Mădălina Georgescu