Dragi colegi,

Ne reîntâlnim cu acest prim număr din 2024 al revistei ORL.ro, cu o nouă ediţie, a 16-a, a Forumului ORL.ro, în zile deja de primăvară şi... ca să sărbătorim 20 de ani de frumoasă activitate a partenerilor noştri, colegii de la MedicHub.

În cei 16 ani de parteneriat, numele companiei s-a schimbat, dar entuziasmul, dedicarea şi continua perfecţionare au rămas reperele acestor oameni pozitivi.

Au început prin a lua „pulsul lumii medicale” româneşti, iar acum, sub noul patronaj, îşi propun să creeze o platformă de întâlnire a tuturor profesioniştilor din sănătate care şi-au păstrat pasiunea vie, care vor să se perfecţioneze continuu. Alături de organizarea anuală a conferinţelor medicale pentru opt specialităţi şi de publicarea revistelor de specialitate, MedicHub oferă medicilor şi farmaciştilor cursuri online, pentru menţinerea unui nivel ridicat de informare şi, mai nou, digitalizarea activităţii lor.

Să rememorăm momentele frumoase petrecute împreună, să ne uităm în cutia cu amintiri de la întâlnirile de până acum, lucrurile care contează cu adevărat între prieteni!

La mulţi ani, MedicHub!
Mădălina Georgescu