Cea de-a XX-a ediţie a Congresului Balcanic de Medicină Nucleară va avea loc împreună cu ce-a de-a V-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină Nucleară. Participanţii sunt aşteptaţi la Hotel Crowne Plaza Bucureşti, în perioada 15 – 18 martie.


Ceremonia de deschidere care are loc miercuri, 15 martie, începând cu ora 18.00, se precizează într-o invitaţie semnată de ş.l. dr. Raluca Mititelu, preşedintele congresului.

Anul acesta, evenimentul va întruni peste 200 de participanţi din întreaga lume. „Astfel, manifestarea reprezintă un important şi mare reper ştiinţific al anului, găzduit de ţara noastră în domeniul medicinei nucleare. Lectori de valoare vor fi prezenţi, pentru a susţine un nivel educaţional cât mai ridicat”, se arată în comunicat.

Congresul este organizat de către Societatea Română de Medicină Nucleară şi Imagistică Moleculară, în strâns parteneriat cu societăţile naţionale de medicină nucleară din regiunea balcanică.

Medicina Nucleară este unul dintre cele mai noi domenii de studiu şi practică. Societatea Română de Medicină Nucleară şi Imagistică Moleculară din România promovează activ colaborarea naţională şi internaţională între profesionişti şi societăţi în domeniu sau domenii conexe.

„Dorinţa noastră, ca organizatori, este să aducem în faţa a cât mai multor participanţi, teme interesante care să trezească interesul comunităţii specialiştilor din această dinamică parte a medicinii moderne”, se mai subliniază.





Oncolog