”Leaders in Healthcare România”, singura conferinţă dedicată leadershipului în domeniul medical din ţara noastră, se va bucura, pe 18 noiembrie, de prezenţa unor specialişti de renume, din ţară şi din străinătate. Ideile novatoare şi poveştile de succes ale celor mai buni lideri medicali ai momentului vor fi aduse în prim plan, în cadrul unui eveniment organizat de MedicHub, în parteneriat cu MEDIjobs România.


La evenimentul organizat pe platforma MedicHub, în data 18 noiembrie, ora 10.00, vor participa următorii speakeri din domeniul medical:

  • Prof. univ. dr. Elizabeta Popa, Joan & Sanford I. Weill Medical College of Cornell University, SUA

Principalele activităţi clinice şi de cercetare ale dr. Elisabeta Popa sunt în domeniul cancerului de tub digestiv şi al tumorilor rare. Are o vastă experienţă în tratamentul afecţiunilor maligne obişnuite, cum ar fi cancerul orofaringian, precum şi în tratamentul cancerului eso-gastro-intestinal.

  • Conf. univ. dr. Emilian Popovici, vicepreşedintele Societăţii Române de Epidemiologie

Este senior epidemiolog la Centrul Regional de Sănătate Publică Timişoara, şeful Departamentului de Epidemiologie Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara, membru al Consiliului Comitetului Internaţional de Politică Comună a Societăţilor Epidemiologice, membru al Asociaţiei Internaţionale Epidemiologice.

  • Dr. Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru

Dr. Gabriel Diaconu este medic specialist psihiatru, cu supraspecializare în suicidologie şi psihotraumatologie la Universităţile McGill şi UQAM, intervenţie de criză şi gestionarea conflictelor interetnice. A coordonat mai multe intervenţii de criză după calamităţi sau accidente de masă (incendiul de la Maternitatea la Giuleşti - 2010, incendiul Colectiv - 2015 sau accidentul din Muntenegru - 2013).

  • Dr. Horaţiu Ioani, medic primar neurochirurg

Dr. Horatiu Ioani este singurul neurochirurg din România care deţine certificatul de „Fellow of the Royal College of Surgeons of England”. După şapte ani în care a profesat în Regatul Unit, acolo unde a câştigat respectul tuturor colegilor şi pacienţilor săi, a hotărât să se întoarcă în România, alături de familia sa, şi să contribuie la clădirea unui sistem medical mai bun, cu ajutorul experienţei dobândite peste graniţe.

În prezent, dr. Ioani profesează la Spitalul Clinic Coletina şi la clinica MedLife. Totodată, el este fondatorul Neuro Centrum, o platformă care interconectează experţi din diferite specialităţi medicale, cu scopul de a oferi tratamente personalizate pacienţilor diagnosticati cu tumori cerebrale şi spinale.

  • Dr. Mihai Bran, medic primar psihiatru şi cofondator ATLAS

Digital health enthusiast, dr. Mihai Bran este medic primar psihiatru, psihoterapeut, asistent universitar în catedra de psihiatrie a UMF „Carol Davila”, vicepreşedinte al Centrului pentru inovare în domeniul medical INOMEDICA şi co-fondator al platformei de Mental Wellbeing ATLAS.

  • Prof. univ. dr. Razvan Cherecheş, expert în Sănătate Publică, Universtatea Babeş-Bolyai Cluj

Este profesor în Sănătate Publică la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca şi unul dintre cei mai vizibili specialişti în spaţiul public, mai ales în perioada actuală. Este trainer şi public speaker. Răzvan Cherecheş este şi director executiv al Centrului pentru Politici de Sănătate şi Sănătate Publică.

  • Dr. Vlad Stroescu, medic specialist psihiatru

Dr. Vlad Bogdan Stroescu este medic psihiatru în cadrul Medlife şi Mindcare. Pe lângă psihiatrie, dr. Stroescu este interesat şi de ştiinţele sociale. Acesta are şi o rubrică bilunară în săptămânalul Viaţa Medicală.

  • Dr. Wargha Enayati, medic cardiolog şi healthcare business innovator

Este cunoscut publicului larg ca fondatorul Reţelei private de sănătate Regina Maria. În 2010, alături de soţia sa Mitra Enayati, a înfiinţat Fundaţia Regina Maria, dedicată acordării de servicii medicale şi educaţie unor categorii defavorizate de persoane. A înfiinţat Enayati Medical City, primul oraş medical din Romania care cuprinde un spital integrat de oncologie, un spital de geriatrie, cel mai mare ambulatoriu cu 50 de cabinete şi un centru rezidenţial pentru vârstnici.

  • Prof. dr. Alexandru Rafila, şeful Departamentului de Microbiologie al UMF ,,Carol Davila”

Prof. dr. Alexandru Rafila este şeful disciplinei de Microbiologie la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi şeful Laboratorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti. Expertiza prof. Rafila este recunoscută şi în străinătate, fiind expert OMS, NATO şi al Comisiei Europene. A contribuit în mod decisiv la înfiinţarea în 2016 a disciplinei de Microbiologie Medicală, în urma recomandărilor UEMS, for la care prof. Rafila reprezintă România.

  • Dr. Adrian Marinescu, director medical al Institutului ,,Matei Balş”

Dr. Adrian Marinescu este medic primar boli infecţioase şi membru al asociaţiilor profesionale Societatea Naţională de Boli Infecţioase şi Societatea Română de Medicină Internă.

  • Prof. univ. dr. Doina Cosman, preşedinte al Asociaţiei Române de Psiniatrie şi Psihoterapie şi al Alianţei Române de Prevenţie a Suicidului

A fondat primul ONG în domeniu (Alianţa Antisuicid, 1995) şi prima linie de criză din România - Telefonul Verde Antisuicid.

  • Conf. univ. dr. Mihai Craiu, şeful Clinicii II Pediatrie, INSMC ,,Alessandrescu-Rusescu”, clinică afiliată la UMF „Carol Davila” din Bucureşti

Conf. univ. dr. Mihai Craiu coordonează şi secţia de pneumologie pediatrică în cadrul aceleiaşi clinici. Pentru contribuţia sa în educarea pacienţilor în mediul virtual, dr. Mihai Craiu a fost desemnat drept ,,Cel mai bun comunicator în relaţia cu pacienţii" la Premiile COPAC, ediţia 2017.

  • Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, actual consilier onorific în Ministerul Sănătăţii

Este de profesie medic chirurg, a fost director general şi manager la Spitalul General Huşi. 

  • Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” Bucureşti

Dr. Beatrice Mahler – Boca este şi asistent universitar la UMF „Carol Davila”, Facultatea de Medicină Bucureşti şi Catedra de Pneumologie II.  La bază, dr. Mahler este medic primar pneumolog.

  • Dr. Raluca Teleanu, medic primar neurologie pediatrică

Dr. Raluca Teleanu este şi şef al Secţiei de Neurologie Pediatrică de la Spitalul ,,Victor Gomoiu”, o secţie pe care a înfiinţat-o şi în cadrul căreia funcţionează singura echipă pluridisciplinară din România, care oferă o şansă la o viaţă normală copiilor cu boli neuro-musculare.

  • Dr. Iulia Deac, medic, certificată în coaching executiv de către „Center for Executive Coaching” SUA

Dr. Iulia Deac este certificată şi în managementul schimbării şi al performanţei de către „The Open University” Anglia şi ca expert achiziţii publice. Are o experienţă de 6 ani in managementul oamenilor şi coaching dinamic în industria farma, 5 ani dezvoltare de business în industria instrumentelor medicale, 4 ani medic rezident.

  • Prof. dr. Simona Rednic, preşedintele Societăţii Române de Reumatologie

Este medic primar reumatolog, medic primar medicină internă, şeful Departamentului de Reumatologie din cadrul UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

  • Dr. Vlad Berbecar, medic fondator al Caravanei cu Medici

Este medic specialist medicină internă. A deţinut şi funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS).

  • Dan Minoiu, Muşat & Asociaţii - Partener

Domenii de practică: Sănătate şi farmacie, Drept corporativ şi comercial, Concurenţă şi antitrust, Proprietate intelectuală, Protecţia consumatorilor. 

Dan Minoiu are peste 13 ani de experienţă în consilierea clienţilor activi în domenii foarte reglementate, inclusiv companii de dispozitive farmaceutice şi medicale, clinici private şi spitale, precum şi companii din sectoarele IT, FMCG, asigurări şi agricultură. A consiliat numeroase companii internaţionale şi naţionale cu privire la fuziuni şi achiziţii, transferuri de afaceri, precum şi în probleme de reglementare, comerciale, contractuale şi de conformitate legate de furnizarea şi promovarea produselor şi serviciilor pe piaţa din România.

  • Dr. Nicolae Iordache, consultant, trainer şi autor

A absolvit Facultatea de Medicină în 1995 şi un master în administrarea afacerilor în 2002. Are cinci ani de experienţă în managementul ONG-urilor, unsprezece ani de experienţă directă în industria farmaceutică şi opt ani în consultanţă de management şi training pentru dezvoltarea angajaţilor companiilor din sfera sănătăţii.

În 2013, a publicat în colaborare cu Olivian Breda cartea „Cine eşti tu, doctore?”, ghidul medicilor români pentru a-şi construi cariera în jurul unui brand propriu respectabil. În mai 2015, a lansat cartea „Re-prezintă! De ce şi cum să îmbrăţişezi discursul schimbării în sănătate”, în care pledează pentru prezentări care să producă schimbări în sănătate.

  • Dr. Vlad Mixich, expert în politici de sănătate cu experienţă de lucru internaţională, scriitor

Specializat în domeniul politicilor de sănătate, scrie despre subiecte din domeniul sănătăţii. În prezent, lucrează în România ca membru al echipei de suport tehnic pentru Banca Europene de Investiţii. Este expert independent, numit de Parlamentul European în consiliul director al Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă.

A absolvit Facultatea de Medicină din Timişoara şi un masterat în politici de sănătate la London School of Economics and Political Science. A coordonat Observatorul Român de Sănătate, iar în prezent este expert internaţional în consolidarea sistemelor de sănătate cu experienţă de lucru în principal în ţările din Europa Centrală şi de Est, pentru Comisia Europeană, Banca Mondială şi alte instituţii internaţionale şi naţionale.
 

Taxele de participare la conferinţă sunt următoarele:

  • Early Bird până pe 27 Octombrie - 50 RON
  • Standard 28 Octombrie - 7 Noiembrie - 150 RON
  • Last Minute 8 Noiembrie - 18 noiembrie - 200 RON

Taxele de participare sunt valabile pentru acces ALL DAY la conferinţă (în cadrul ambelor sesiuni, pe toată durata zilei).

Participanţii se pot înregistra la conferinţă aici.


Medic