Cu ocazia Zilei Internaţionale a Medicului de Familie, reprezentanţii Colegiului Medicilor din România adresează colegilor lor un mesaj de mulţumire.


Medicii de familie sunt în prima linie a îngrijirii medicale şi joacă un rol esenţial în asistenţa medicală a populaţiei, se arată pe pagina de Facebook a CMR.

Sunt primul punct de contact pentru pacienţi şi familiile lor, şi sunt implicaţi în toate aspectele sănătăţii lor, de la prevenire la tratament şi gestionarea bolilor cronice, se mai subliniază.

„Profesia noastră ne cere să fim mereu pregătiţi să înţelegem nevoile individuale ale pacienţilor noştri, să ne implicăm într-o comunicare eficientă şi să fim deschişi la schimbare şi inovaţie. Este o responsabilitate mare, dar şi o oportunitate extraordinară de a face o diferenţă semnificativă în vieţile oamenilor.

Astăzi, să ne aducem aminte de eforturile medicilor de familie şi să le onorăm contribuţiile aduse sănătăţii publice. Să ne susţinem şi să ne inspirăm unii pe alţii pentru a ne îmbunătăţi constant abilităţile şi cunoştinţele noastre, astfel încât să putem oferi pacienţilor noştri cea mai bună îngrijire posibilă.

Mulţumim tuturor colegilor noştri pentru devotamentul şi munca lor. Suntem o echipă puternică şi vom continua să lucrăm împreună pentru a promova sănătatea şi a îmbunătăţi vieţile pacienţilor noştri”, se arată în postare.

 

 

Medic