Ziua Mondială a Sănătăţii este dedicată în egală măsură celor care tratează şi celor trataţi, o echipă aflată în permanenţă în căutarea celor mai bune şi potrivite soluţii pentru sănătatea noastră, a tuturor, subliniază preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România.


„Sănătatea orală este o componentă esenţială, care trebuie integrată în politicile publice specifice acestui domeniu. Pentru medicii stomatologi din România, provocarea de a fi în permanenţă alături de pacienţi este de natură să ne determine să încurajăm parteneriatele cu autorităţile publice şi toate categoriile de actori relevanţi”, arată dr. Florin Lăzărescu într-un comunicat. 

Studiul pilot lansat la nivel naţional, în prezenţa ministrului Sănătăţii, reprezentanţilor Parlamentului, OMS şi a celor din industria de specialitate, presă şi societatea civilă este un pas concret, care vine în sprijinul înţelegerii problemelor reale de sănătate orală cu care se confruntă românii, se continuă în mesaj.

„Colegiul Medicilor Stomatologi din România va continua să ofere întreaga sa expertiză şi capacitate instituţională pentru creşterea calităţii serviciilor de sănătate publică oferite în ţara noastră” a declarat dr. Florin Lăzărescu, preşedinte CMSR.





ORL