Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a fost acreditat de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate în categoria a II-a - cel mai mare grad de acreditare obţinut de spitalele din România, în contextul în care, până la acest moment, niciun spital din România nu a fost încadrat în categoria I de acreditare.


SJU Zalău se află subordinea Consiliului Judeţean Sălaj, se precizează pe pagina de Facebook a unităţii medicale.

„Recunoştinţa mea se îndreaptă către managerul SJU Zalău, directorul medical, precum şi către toţi cei implicaţi în procesul de acreditare, pentru modul exemplar în care au pregătit acest examen atât de important pentru sistemul medical din judeţul Sălaj. (...) Faptul că Spitalul din Zalău a dobândit al doilea cel mai mare punctaj în rândul spitalelor judeţene de urgenţă demonstrează angajamentul ferm în a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate”, a transmis, într-o postare, Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele CJ Sălaj.

„Încadrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în categoria a II-a de acreditare reprezintă munca în echipă a întregului colectiv din cadrul instituţiei (...) şi reprezintă angajamentul nostru faţă de pacient, de a oferi servicii medicale performante, sigure şi de calitate”, a declarat Rodica Albert, managerul spitalului.

Sursă foto: Facebook Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău

 




Medic