După o vară cu activitate teatrală bogată, toamna aduce o premieră notabilă, cu Maia Morgenstern, Marius Bodochi şi Isadora Bălţăteanu în distribuţie.


„Nebun după tine” este titlul ce îmbogăţeşte noua stagiune, cu o poveste de iubire tumultoasă, în regia Antonellei Cornici. Premiera va avea loc pe 14 septembrie şi va fi găzduită la TNB Sala Studio, se arată îmtr-un comunicat.

Publicul este invitat la un spectacol eveniment, prin însuşi faptul că le reuneşte pe scenă, pentru prima oară, pe fabuloasa Maia Morgenstern şi pe fiica sa cea mica, tânăra actriţă Isadora Bălţăteanu. Li se alătură, pentru un trio memorabil, şarmantul Marius Bodochi.

Spectacolul transpune scenic unul din textele celebre ale apreciatului dramaturg Éric-Emmanuel Schmitt, o poveste ameţitoare precum însăşi vâltoare dragostei. Prinşi între agonie şi extaz sunt un actor genial şi o tânără celebritate a anilor ‘20, prea răzvrătită pentru vremurile pe care le trăieşte.

Un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu pentru o privighetoare care nu a suportat cuşca, piesa spune povestea unei căsnicii străbătute de pasiune, gelozii, fericire, certuri şi trădare. Este istoria adevărată a legendarului cuplu francez Sacha Guitry şi Yvonne Printemps, care au dominat Parisul şi întreaga lume în perioada anilor ‘20. O comedie dulce-amăruie despre viaţa trăită ca pe scenă.

Spectacolul ajunge şi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 17 septembrie,precum şi la Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova, pe 18 septembrie.

Psihiatru (2)