Premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie, pe 14 aprilie, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi a demis-o din funcţia de secretar de stat pe Andreea Moldovan. Decretul de revocare a fost semnat de preşedintele Klaus Iohannis.


UPDATE. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de revocare din funcţia de membru al Guvernului a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Ordinul de demitere a secretarului de stat Andreea Moldovan a fost publicat în Monitorul Oficial.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu”, anunţase anterior Florin Cîţu, într-o informare a Guvernului şi pe pagina sa de Facebook.

„Interimatul funcţiei va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătăţii. Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”.

 

Oncolog