Cu ocazia Zilei Internaţionale a Asistentului Medical, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, le-a mulţumit tuturor celor care o sărbătoresc astăzi pentru profesionalismul cu care îşi fac meseria.


„Asistenţii medicali şi moaşele din România îngrijesc zilnic zeci de mii de copii, persoane vârstnice, persoane cu dizabilităţi şi alte categorii de pacienţi!”, a scris pe pagina sa de Facebook ministrul.

„De Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, le mulţumesc tuturor celor care sărbătoresc astăzi, pentru profesionalismul şi pentru dăruirea cu care îşi fac meseria”, a adăugat el.

Îmbunătăţirea pregătirii şi a condiţiilor de desfăşurare a activităţii profesionale a asistenţilor medicali reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii, care lucrează în parteneriat cu organizaţiile profesionale şi sindicale ale asistenţilor medicali şi moaşelor din România, a dat asigurări Alexandru Rafila.

„La mulţi ani celor 150.000 de asistenţi medicali şi moase din România! Vă apreciez şi vă respect!”, a punctat ministrul.





Ginecologia (1)