Al şaselea episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, proiect iniţiat de Asociaţia Medicilor Independenţi, Societatea Antreprenorială Studenţească, în parteneriat cu MedicHub şi Viaţa Medicală, îl aduce alături de noi pe dr. Bogdan Andrei, medic primar Ortopedie – Traumatologie, supraspecializat în traumatologie sportivă, specializat în chirurgia gleznei şi a piciorului şi coordonator medical al clinicii de ortopedie, neurologie şi recuperare medicală Centrokinetic.


Centrokinetic a luat naştere din pasiune pentru domeniul în care dr. Bogdan Andrei profesează şi din dorinţa de a crea o clinică de top în recuperarea afecţiunilor motorii, atât ortopedice, cât şi neurologice.

Abordarea integrată asigurată la Centrokinetic oferă pacientului tot ce presupune procesul de reabilitare: de la stabilirea diagnosticului correct, până la tratament şi recuperare.

Bogdan_Andrei

„Nu am fost atras de a pleca din ţară deoarece am reuşit aici, nu am avut lipsuri sau insuficienţe în zona medicală. Nu aş pleca!”, spune dr. Bogdan Andrei.

Acest podcast spune povestea unui medic ortoped ajuns antreprenor de succes în domeniul medical din România!

Inspiră-te din povestea medicului Bogdan Andrei, urmărind podcastul aici!