Cel de-al doilea episod al seriei de podcasturi „Antreprenori în Medicină”, proiect iniţiat de Asociaţia Medicilor Independenţi, Societatea Antreprenorială Studenţească, în parteneriat cu MedicHub şi Viaţa Medicală, îl are ca invitat pe dr. Bogdan Andreescu, medic primar Chirurgie plastică şi reconstructivă şi antreprenor de succes, fiind general manager şi co-fondator al Clinicii Neurohope.


Dr. Bogdan Andreescu vorbeşte în cadrul podcastului „Antreprenori în Medicină”, dedicat studenţilor medicinişti şi tinerilor medici, despre cum a luat naştere clinica pe care o conduce: „Clinica Neurohope a luat naştere din nevoia imperioasă a unei evoluţii în domeniul neurochirurgiei. Medicii au reprezentat întotdeauna stâlpii unui sistem medical de excelenţă”.

bogdan_andreeascu_stefan_mateoiu_podcast_antreprenori_medicina_filmare

Astfel, mai spune dr. Andreescu, „Neurohope s-a concentrat pe găsirea unor medici caracterizaţi de o înclinare spre performanţă, voinţă de fier, sensibilitate la nevoile pacienţilor şi dorinţa de evoluţie. Erau zile întregi în care nu părăseam spitalul. Nu mai ştiam nici anul, nici luna, nici ziua în care eram”.

Urmăreşte aici o discuţie centrată pe evoluţia chirurgiei plastice în România, muncă acerbă, decizii, asumare de riscuri, bazele unui business, schimbare şi inovaţie. Acest podcast spune povestea unui medic chirurg devenit antreprenor de succes!

Descoperă chiar tu povestea din spatele unei afaceri reuşite şi nu înceta să te dezvolţi!


ORL